Sanoma Median lehdet. Yleisaikakauslehtiä kaiken ikäisille, naisten lehtiä ja lasten lehdistä tunnetuin Aku Ankka.

Päivitetty viimeksi: 21.3.2020.

Sanoma julkaisee laadukkaita lehtiä erityisesti suomalaisille naisille, perheille ja lapsille. Lifestyle, muoti, ruoka, kauneus, hyvinvointi ja terveys, asuminen ja sisustaminen, tekniikka, tiede sekä autot. Koko perheen ykköslehti vuosikymmenestä toiseen on Aku Ankka. Tutustu lehtien lukijakommentteihin tällä sivustolla. Lehden pystyy myös halutessaan tilaamaan kotiin. Tälle sivulle on etsitty ja lisätty tarjouslinkit, joilla tilauksen voi tehdä edullisimmin suoraan kustantajalle.
 
ET-lehti ET-lehti Me Naiset Me Naiset Suuri Käsityö Suuri Käsityö
 
Kodin Kuvalehti Kodin Kuvalehti Meidän Perhe Meidän Perhe Vauva Vauva
 
Anne: ET-lehti ja Me Naiset kuuluvat monen perheen vakiolukemistoon. ET-lehteä on itsekin tullut tilattua jo monen monta vuotta. Suuri Käsityö on käsityöharrastajien ykköslehti, hyviä kaavoja jokaisessa numerossa. Meidän Perhe -lehdessä on myös hyvä tutustumistarjous ja tilaajalahja saatavilla.
 
Glorian Ruoka ja Viini Glorian Ruoka ja Viini Gloria Gloria Glorian Koti Glorian Koti
 
Cosmopolitan Cosmopolitan Hyvä Terveys Hyvä Terveys Tiede Tiede
 
Jaana: Maailmalla huippusuositun Cosmopolitanin Suomi-versio kuuluu monen nuoren naisen lukemistoon. Uudistuneet Hyvä Terveys ja Sport ovat hyviä vaihtoehtoja terveydestään huolta pitäville. Lapsille Aku Ankka, Roope-setä ja Prinsessa, näistä tilaajamäärissä Aku Ankka on Suomen suosituin.
 
Sport Sport Aku Ankka Aku Ankka Tiede Luonto Urheilulehti
 
ET Terveys Prinsessa-lehti Prinsessa-lehti Prinsessa-lehti Aku Ankka Juniori Aku Ankka Juniori


 
Lukijapalvelu.fi lehtiesittelyt näet alla. Yläpuolelle on etsitty tarjouslinkit, joiden kautta lehden voi halutessaan tilata edullisimmin suoraan kustantajalta. Suuri osa lehtien tarjouksista sisältää myös tilaajalahjan. Alla kuvia joistakin lahjoista. Tarjoukset päivittyvät jatkuvasti, tämän hetken tilanteen näet aina linkkiä klikkaamalla. 
 
 
Tutustu tarkemmin lehtiin ja lukijakommentteihin alla olevan listan avulla. 
Tiina: Me Naisten lukija olen ollut jo yli 5 vuotta. Aikoinaan tilasin lehden mökille kesäksi ja sen jälkeen lehti onkin tullut jatkuvasti kaupunkiosoitteeseen. Jokaisessa numerossa on ollut ainakin itseäni kiinnostavia juttuja ja henkilöhaastatteluja, lisäksi löytyy hyvä TV-opas ja muuta ajankohtaista.


 
Kaisa: Käsityöharrastajana tilaan Suuri Käsityötä, taitaa melkein jokainen numero löytyä kotoa 10 vuoden ajalta. Lehden mukana tulevat kaavat kannattaa säilyttää, niiden avulla saa sitten myöhemmin kätevästi toteutettua suunnitelmia kun jonkin vaatteen tekemisen taas aloitan.


 
Timo: Kesälomareissua jonnekin Eurooppaan suunniteltiin viime kesänä ja Matkaopas-lehti ostettiin silloin lehtihyllystä kaupasta. Sen jälkeen tilattiin lehti vuodeksi kotiin kun oli ihan hyvä tarjoushinta. Kroatiaan olisi tarkoitus lähteä reissuun seuraavan kerran, ajankohta on vielä auki, mutta suunnitelmat tehty.


 
Kimmo: Tilaan kotiin sekä Tieteen Kuvalehden että Tiede-lehden. Noin kerran kuussa on mielenkiintoista uudet lehdet lukea hyvällä ajalla viikonloppuna sohvalla loikoillen. Lehdet säästän ja arkistoin kansioon, annan sitten serkkupojalle luettavaksi kun nähdään kesäisin kotiseudulla.


 
Sanna: Jokin aikakauslehti on tullut tilattuna kotiin niin pitkään kuin muistan jo lapsuudesta lähtien. Välillä vaihdellaan lehteä huvin ja vaihtelun vuoksi. Nyt viimeksi päätettiin tilata Kodin Kuvalehti vuodeksi kotiin, voin kyllä tätäkin lehteä suositella entisen lehden tilalle.


 
Katja, tuleva äiti: Laskettu aika oman lapsen syntymälle on 3 kuukauden päästä. Tuli sitten tilattua Vauva-lehti kotiin, sen avulla saan jo etukäteen paljon tietoa, että mitä tuleman pitää kun vauvaperheen elämä alkaa piakkoin. Paljon opiskeltavaa riittää, mutta eiköhän se tästä hyvin lähde sujumaan. : )


 
Tanja-äiti: Kolmen alle kouluikäisen lapsen äitinä arki on aika vauhdikasta. Meidän Perhe -lehteä olen tilannut nyt pari vuotta, voin kyllä suositella. Paljon hyödyllistä tietoa ja ideoita lapsiperheen arkeen. Kiva lukea hieman vertaistukea artikkeleista, että miten muilla perheillä menee ja miten asiat järjestyvät.


 
Mikko: Urheilua harrastan aktiivisesti monta kertaa viikossa ja penkkiurheilukin kiinnostaa, erityisesti jalkapalloa seuraan aktiivisesti. Urheilulehti tulee tilattuna jo monen vuoden ajan. Siihen on kätevästi koostettu kaikki viime aikaiset tapahtumat urheilumaailmasta, ei tarvitse etsiä tietoa 10 eri paikasta.


 
Tarja: Minun suosikkilehteni on ET-lehti. Tuttavan luona luin lehteä aiemmin ja tilasin sitten itsellenikin. Henkilöhaastattelut kiinnostaa, tuttuja ja tunnettuja suomalaisia on usein näissä artikkeleissa vieraana. Terveysasiat myös hyvä aihepiiri, tällaista tietoa aina tarvitsee ja asiat pysyvät paremmin mielessä.


 
Minna: Työskentelen ravintolassa ja kaikki ruokaan liittyvä on lähellä sydäntä. Glorian Ruoka ja viini tulee siis tietysti kotiin tilattuna. Vaihtelu todellakin virkistää ja omia ruokatarjoiluja tulee muuteltua aina lehden suositusten mukaisesti kausittain. Saan ammattihenkilöiden ehdotukset valmiina resepteinä.


 
Katri: Töissä pitää olla edustava pukeutuminen ja haluan muutenkin olla perillä uusista asioista. Gloriaa luen jokaisen numeron yleensä olohuoneen sohvalla loikoillen sunnuntaisin noin kerran kuukaudessa. Lehden avulla tiedän aina etukäteen, mitä harkittuja ostoksia ja pieniä matkoja tulen tekemään.


 
Jaakko: Oma ja perheen terveys on melkeinpä tärkeintä. Itse voi paljon vaikuttaa, että miten laadukasta elämää voi jatkaa mahdollisimman pitkään. Näitä asioita aloin pohtimaan enemmän kun 50 vuotta tuli mittariin. Hyvää terveyttä tilaan kotiin, on auttanut ainakin itseäni ylläpitämään hyviä elämäntapoja.


 
Anna: Muutettiin omakotitaloon 10 vuoden suunnittelun jälkeen. Perheen kasvaessa ja uusia hankintoja tehdessä, Glorian koti on auttanut paljon ideoimaan, että miltä se oma unelmien koti voisi näyttää. Skandinaavista, kätevää ja raikasta. Kotiesittelyjä lukemalla omat ideat vielä jalostuvat.


 
Markus: Terveyslehtien tilauksia on vaihdeltu aina välillä, nyt uutena tuttavuutena itselleni tilattiin vaimon kanssa ET Terveys. Nyt laitetaan ruokavalio kuntoon ja suunnitellaan kuntoilua vähintään 3 päivälle viikossa. Tavoitteena on saada painoa putoamaan 10 kiloa ja olla ensi kesänä hyvässä kunnossa.


 
Satu-Miia: KuntoPlus laitettiin nyt välillä tauolle ja tilasimme siskoni kanssa yhdessä Sport-lehden vuodeksi. Kumpikin kuntoillaan melko aktiivisesti. Lehti tulee nyt minulle tilattuna ja annan sen sitten siskolle luettavaksi. Näin pääsee kumpikin hyötymään tästä yhteisestä tilauksesta, viikottain kun tavataan.


 
Jarkko: Tiede Luonto on minulle ihan uusi tuttavuus. Muita ulkomaisia alan lehtiä olen lueskellut paljonkin. Nyt päätin sitten testata tätä suomeksi julkaistua lehteä mielenkiinnosta. Metsä alkaa 100 metrin päästä kotitalon vierestä ja kaikki siihen liittyvä kiinnostaa, maastossa tulee liikuttua tosi paljon vapaalla.


 
Veikko: Viikon kohokohta on keskiviikko kun Aku Ankka on tipahtanut postiluukusta eteisen lattialle ja odottaa siellä kun tulen kotiin ennen iltaa. Oma suosikkihahmoni on Aku, mutta tykkään myös Roope-sedästä, koska silloin on aina jokin seikkailu tiedossa Ankkalinnassa.


 
Heidi: Meille tulee Prinsessa-lehti, saan sen kotiin kuukauden välein. Siinä on kivoja piirustustehtäviä ja sarjiksia tai pitää löytää tehtäväsivulta helmiä. Kivointa on se, että lehden mukana saa usein Prinsessa-julisteen seinälle kiinnitettäväksi.


 
Jaana-äiti: Tarhaikäiselle tilattiin Aku Ankka Juniori. Siinä on tutut Ankkalinnan hahmot, mutta sarjakuvat on sillä tavalla suunniteltu, että perheen pieninkin jaksaa niihin keskittyä sivu kerrallaan. Nämä lehdet säilytetään ja muutaman vuoden päästä näiden avulla lapsen kanssa opetellaan yhdessä lukemaan.


 Kiitos kun poikkesit sivustolla. Toivottavasti löysit mielenkiintoisia uusia vaihtoehtoja lukuharrastukseen. Hyvää päivänjatkoa sinulle toivottaa tämän sivuston maskotti, aina hyväntuulinen Pepe-koira.


Lukijapalvelu.fi on lehtien tietopankki. Suomessa julkaistut aikakauslehdet esittelyssä, sivusto on vapaasti selattavissa.  Lisätietoja palvelusta -> Asiakaspalvelu.
 


Lukijoidemme valintoja sis. lahjan:

Me naiset 16 nro ks. tarjous
Kodin Kuvalehti 6 kk ks. tarjous
Seiska 10 nro + lahja 29,90 €
Katso 12 nro + lahja 21,90 €
Pelit 11 nro + lahja 39,00 €
Koti ja Keittiö + lahja 29,00 €
Aku Ankka 3 kk +lahja  24,90 €
Meidän perhe 6 kk 29,00 €
Vauva-lehti 6 kk 35,00 €
Suuri Käsityö 12 kk ks. tarjous

Aku Ankka Prinsessa-lehti
Vauva-lehti Meidän Perhe
Suuri Käsityö Aku Ankka Junior
Me Naiset Kodin Kuvalehti

Vanhempia lehtikansia, poimintoja: 
Hakusanat
Seiskan tarjous Aku Ankka
Me Naiset -lehti Katso
Hyvä terveys Vauvan uusi tarjous
ME NAISET Sport
Gloria Suuren Käsityön kaavat
Pelit tutustumistarjous FIT
COSMOPOLITAN Vauva
Kodin Kuvalehti GTi Magazine
Auto Bild + lahja Suuri käsityö


Linkkivinkkejä
 
Parranajosetti 0 e + pk. 4,90 e
Ihokarvanpoistosetti 0 e + pk.
Hydro Silk 0 e + pk. 4,90 e
Kilpailumaailma.fi
Lastendvd.fi
Lehtipojat.fi
Muumimukihaku.fi
Lastenleffat.fi
Nordwest.fi
Ilmaisetkayntikortit.fi
Ilmainenmuste.fi
Ilmainennäyte.fi


Suomalaisia verkkokauppoja
 
Apteekkituotteet.fi Yvesrocher.fi
Mustekasetti.com Finink.fi
Lastendvd.fi Lastenleffat.fi
Ilmainenmuste.fi Ilmainennayte.fi
Lensway.fi Lenson.fi
Fitnesstukku.fi Rahalaitos.fi
Inkclub.com Lendo.fi
Lastenleffat.fi Ilmainennäyte.fi
Kilpailumaailma.fi Ilmainenmuste.fi