Aku Ankka Juniori -lehti tarjous 2019, lehden tilaus ja tilaajalahja


Aku Ankka Juniori - Lehtitarjous suoraan kustantajalta edullisimmin kampanjaetuna.


Aku Ankka Juniori -lehti - Ensiaskeleitaan lukemisen maailmaan ottavan lapsen oma lehti.

Aku Ankka Juniorin konsepti ja tehtävät on suunniteltu yhdessä varhaiskasvatusammattilaisten kanssa. Sisältö on hauskaa ja opetuksellista viihdettä leikki-ikäisille sekä lukemaan ja laskemaan opetteleville lapsille. Aku Ankka Juniorin kanssa sarjakuvan maailmaan hurahtaa aivan huomaamattaan. Lehteen valitut tarinat on valtaosin tehty juuri ensiaskeleitaan lukemisen maailmaan ottavan lapsen iloksi, joten tarinat ovat riittävän lyhyitä ja selväpiirteisiä myös itse luettaviksi. Aku Ankan kielen monipuolisuudesta ei kuitenkaan ole tingitty, joten seikkailut viehättävät myös aikuista lukijaa.

Aku Ankka Juniori on uusi tuotekonsepti, joka koostuu kuukausittain ilmestyvästä lehdestä sekä viikoittain päivittyvästä digitaalisesta palvelusta. Aku Ankka Juniori -lehti ilmestyy kuukausittain, kehittynyt digitaalinen palvelu on ensimmäinen laatuaan maailmassa.

Lehti ja digipalvelu täydentävät toisiaan. Lehden puuhatehtävät ovat erilaisia kuin digipalvelun puuhatehtävät. Lehden puuhatehtävissä harjoitellaan esim. kynänkäyttämistä ja värittämistä. Digipalvelun puuhatehtävät ovat opetuksellista puuhaa. Kaikki lehden tarinat löytyvät digipalvelusta ääneen luettuna. Lisäksi digipalvelussa on lyhyitä tarinoita Lataamosta.

Yhteensä 12 numeroa vuodessa (12 lehteä), lehti ilmestyy kuukauden välein.


Aku Ankka Juniori -lehden tarjous: kampanjahinta + tilaajalahja edullisimmin kustantajalta. 


Kyllä, tilaan Aku Ankka Juniori -lehden suoraan kustantajalta parhaaseen tarjoushintaan
Takaisin Sanoma Median osastolle


Hakusanat: Aku Ankka Juniori lehtitarjous, tilaus ja tilaajalahja
 
Lukijapalvelu.fi listaa edullisimmat lehtitarjoukset suoraan kustantajalta. Kaikki lehdet kampanjahintaan. Tilaajaedut päivittyvät jatkuvasti, uusimman kampanjan näet klikkaamalla lehteä. Lähes kaikki tarjoukset sisältävät myös tilaajalahjan, joka esitellään tilauslomakkeella. Lisätietoja tästä palvelusta -> Asiakaspalvelu.