Tilausinfo ja asiakaspalvelu / vastauksia yleisimpiin kysymyksiin.

Lukijapalvelu.fi on meidän kaikkien lukemista harrastavien yhteinen sivusto. Voit tutustua Suomessa julkaistaviin aikakauslehtiin kattavasti. Suuri osa saatavilla olevista lehdistä esitellään omalla tietosivullaan ja lukijakommentit täydentävät lehtitalojen antamia esittelytekstejä. Valitsemansa lehden voi halutessaan myös tilata kotiin. Olemme etsineet ja lisänneet tälle sivustolle tarjouslinkit, joiden avulla tilauksen voi tehdä edullisimmin suoraan kustantajalle. Lehtitalot muistavat uutta tilaajaa alennushinnan lisäksi myös tilaajalahjalla (koskee valtaosaa lehtiä, klikkaamalla näet tämän päivän tilanteen lehtikohtaisesti).


Miten löydän lehtikohtaiset tietosivut, esim. Fit-lehden tietosivun? (tämä ominaisuus tulossa kesällä 2019, päivitys työn alla toistaiseksi)
Valitse sivun ylälaidasta ensin kustantaja, tässä tapauksessa Aller. Aukeavan sivun yläosassa on ensin "ruokakaupan lehtihyllynäkymä". Saat yleissilmäyksen eri vaihtoehdoista. Jos klikkaat näitä lehtiä, näet kustantajan edullisimman tarjouksen jos haluaisit tilata lehden. Sen jälkeen sivun alalaidassa on listattuna jokainen lehti tietoineen ja kommentteineen. Voit lukea valitsemasi lehden tarkat tiedot klikkaamalla hiirellä kohdasta "lue lisää".

Miksi tällainen sivusto on tehty?
Tavoitteena on koota kattava tietopaketti kaikkien lehtien lukijoiden iloksi ja hyödyksi. Kun etsit tietoa jostain lehdestä, löydät sen täältä. Näet myös edullisimman tarjoushinnan suoraan kustantajalta jos haluat lehden tilata. Saat myös tilaajalahjan jos sellainen esitellään tilauslomakkeella. Valikoima on todella monipuolinen. Eri lehtitalojen osastoja selaamalla voi harkita uusia vaihtoehtoja nykyisin lukemiesi lehtien rinnalle tai tilalle.

Miten tilaan lehden?
Klikkaa valitsemaasi lehteä ja siirryt lehden kustantajan omalle tilaussivulle, jossa esitellään tarjous ja mahdollinen tilaajalahja. Täytä tilausosoite ja klikkaa lopuksi nappulaa "Lähetä tilaus". Tilaus on nyt valmis ja se siirtyy heti lehden myyjällä eli kustantajalla käsittelyyn.

Miten tilaus maksetaan?
Lehden kustantaja lähettää paperisen laskun kirjeenä kotiisi ensimmäisen lehden saapumisen jälkeen.

Tilauksen tehtyäni, milloin ensimmäinen lehti tulee minulle kotiin?
Tilaus alkaa aina seuraavasta mahdollisesta numerosta. Tilaustietosi välittyy kustantajalle reaaliaikaisesti heti tilauksen tehtyäsi. Jos olet tehnyt tilauksen 1 viikko ennen seuraavan numeron ilmestymispäivää, tietosi ehtivät normaalisti painotalolle ajoissa ja saat seuraavan ilmestyvän numeron, muuten sitä seuraavan.

Voinko tilata nyt siten, että ensimmäinen lehti tulee vasta 4 kuukauden päästä?
Lukijapalvelu.fi:n sivuston linkkien kautta tehty tilaus alkaa aina seuraavasta mahdollisesta numerosta, tilauksen alkamispäivää ei valitettavasti voi siirtää.

Miten teen osoitteenmuutoksen?
Osoitteenmuutos tulee tehdä suoraan lehden myyjälle eli kustantajalle, joka lehdet toimittaa. Yhteystiedot löytyvät lehdestä ja saamastasi laskusta.

Haluan tehdä muutoksia tilaukseeni, miten tulee toimia?
Kaikki tilausta koskevat muutokset, kysymykset ja tiedustelut tulee tehdä suoraan kustantajalle. Lehden asiakaspalvelun yhteystiedot löydät saamastasi lehdestä ja myös tämän sivuston kautta lehden linkkiä klikkaamalla. Lehden oma asiakaspalvelu auttaa mielellään tilausmuutoksiin liittyvissä asioissa. Lukijapalvelu.fi ei voi lehtien esittelysivustona tehdä muutoksia puolestasi, koska tilaustietosi ovat Sinun ja kustantajan välistä luottamuksellista tietoa ja niitä ei luovuteta meille.

Kuka on tekemäni lehtitilauksen myyjä?
Lukijapalvelu.fissä voit tutustua lehtiin, mutta emme itse myy lehtitilauksia. Klikkaamalla lehden tilauslinkkiä, siirryt suoraan kustantajan omalle tilaussivulle. Lehden myyjänä on kyseisen lehden kustantaja, joka lähettää Sinulle lehdet ja laskun. Lukijapalvelu.fi ei näe missään vaiheessa luottamuksellisia tilaustietojasi. Tästä syystä kaikki tilausta koskevat tiedustelut ja muutokset tulee tehdä suoraan lehden myyjälle eli kustantajalle. Lukijapalvelu.fi ei voi tehdä niitä puolestasi.

Tein tilauksen, mutta lehteä ei ole alkanut tulemaan?
Esim. Seiskan tarjous on suunnattu uusille asiakkaille eli henkilöille, jotka eivät ole tilanneet lehteä 6 kuukauteen. Ehdosta on tilaussivulla maininta. Jos olet juuri äskettäin Seiskaa tilannut ja yrität nyt tilata uuden tarjousjakson, kustantaja on voinut poistaa tilauksesi tästä syystä. Tee tilaus uudelleen 6 kk määräajan jälkeen. Tällainen tilausehto on muutamassa lehdessä tilaussivulla mainittu, ei tosin läheskään kaikissa.  Nordwest Finland www.nordwest.fi

Voit ottaa yhteyttä sivuston ylläpitoon yllä olevan linkin kautta. Huomaathan kuitenkin, että lehtitilaustasi koskeva kysymys tulee lähettää suoraan kustantajalle. Lukijapalvelu.fi on yleishyödyllinen lehtien esittelysivusto ja emme näe mitään tilaustietojasi. Ne välittyvät vain kustantajalle tilausta tehdessäsi. Tästä syystä emme pysty vastaamaan tilauksia koskeviin kysymyksiin. Lehtien yhteystiedot löytyvät aina helposti lehtien linkkejä klikkaamalla. Rentouttavia lukuhetkiä kaikille.

 
 
Me Naiset Koti ja keittiö Aku Ankka Oma Aika Seiska Elle
 
Oma Aika Kodin Kuvalehti Me Naiset ET-lehti Meidän Perhe 7 Päivää


 
Lehtitalojen osastojen linkit näet alla. Yläpuolelle on etsitty tarjouslinkit, joiden kautta lehden voi halutessaan tilata edullisimmin suoraan kustantajalta. Suuri osa lehtien tarjouksista sisältää myös tilaajalahjan. Alla kuvia joistakin lahjoista. Tarjoukset päivittyvät jatkuvasti, tämän hetken tilanteen näet aina lehteä klikkaamalla. 
 
 
Tutustu tarkemmin lehtiin ja lukijakommentteihin alla olevan listan avulla. 
Roope-setä on ilmestynyt suomalaisena sarjakuvalehtenä jo vuodesta 1978 lähtien. Sarjakuvissa pääosassa on Roope-setä. Akun ja veljenpoikien ym. lisäksi tapaamme myös sellaisia hahmoja, jotka eivät ole tuttuja Aku Ankka -sarjakuvalehdestä. Lehti ilmestyy joka kuukausi. Lue lisää... 
Disneyn Prinsessa-lehti on satumaisen ihana pienten tyttöjen lehti, jonka sivuilla seikkailevat kaikki Disney-kaunottaret Ruususesta Tähkäpäähän. Frozen-teemanumeroissa puolestaan tapaamme suosikkielokuvan Elsan ja Annan ystävineen. Tilaajalahja tulee mukana. Lue lisää...


Kommentointiosio päivityksen alla, tulossa kesällä 2019.


 Kiitos kun poikkesit sivustolla. Toivottavasti löysit mielenkiintoisia uusia vaihtoehtoja lukuharrastukseen. Hyvää päivänjatkoa toivottaa tämän sivuston maskotti, aina hyväntuulinen Pepe-koira.


Lukijapalvelu.fi on lehtien tietopankki. Suomessa julkaistut aikakauslehdet esittelyssä, sivusto on vapaasti selattavissa.  Lisätietoja palvelusta -> Asiakaspalvelu.
 


Lukijoidemme valintoja sis. lahjan:

Me naiset 16 nro ks. tarjous
Cosmopolitan 6 kk ks. tarjous
Seiska 10 nro 29,90 €
Katson uusin tarjous 25 €
Oma Aika -lehti 12 kk 39,00 €
Koti ja Keittiö + lahja 29,00 €
Tieteen Kuvalehti x 2 7,90 €
Kodin Kuvalehti ks. tarjous
Pelit-lehti uusi tarjous 29,00 €
Auto Bild Suomi ks. tarjous

Aku Ankka Prinsessa-lehti
Vauva-lehti Meidän Perhe
Suuri Käsityö Roope-setä
Me Naiset Kodin Kuvalehti

Vanhempia lehtikansia, poimintoja: 
Hakusanat
Seiskan tarjous Aku Ankka
Me Naiset -lehti Katso
Hyvä terveys Vauvan uusi tarjous
ME NAISET Sport
Gloria Suuren Käsityön kaavat
Pelit tutustumistarjous FIT
COSMOPOLITAN Vauva
Kodin Kuvalehti GTi Magazine
Auto Bild + lahja Suuri käsityö


Linkkivinkkejä
 
Parranajosetti 0 e + pk. 4,90 e
Ihokarvanpoistosetti 0 e + pk.
Hydro Silk 0 e + pk. 4,90 e
Kilpailumaailma.fi
Lastendvd.fi
Lehtipojat.fi
Muumimukihaku.fi
Lastenleffat.fi
Nordwest.fi
Ilmaisetkayntikortit.fi
Ilmainenmuste.fi
Ilmainennäyte.fi


Suomalaisia verkkokauppoja
 
Apteekkituotteet.fi Yvesrocher.fi
Mustekasetti.com Finink.fi
Lastendvd.fi Lastenleffat.fi
Ilmainenmuste.fi Ilmainennayte.fi
Lensway.fi Lenson.fi
Fitnesstukku.fi Rahalaitos.fi
Inkclub.com Lendo.fi
Lastenleffat.fi Ilmainennäyte.fi
Kilpailumaailma.fi Ilmainenmuste.fi