Oma Aika -lehti tarjous 2019, lehden tilaus ja tilaajalahja


Oma Aika - Lehtitarjous suoraan kustantajalta edullisimmin kampanjaetuna.


Oma Aika -lehti - Olen yli viisikymppinen - ja pidän siitä!

Ei suotta sanota, että tämän päivän kuusikymppinen on eilispäivän nelikymppinen. Me yli viisikymppiset olemme täysillä mukana työelämässä. Osaamme nauttia myös vapaa-ajasta: matkustamme, liikumme, mökkeilemme, harrastamme. Meissä on voimaa ja huumoria. Huolehdimme itsestämme ja läheisistämme. Olemme jo kokeneet iloja ja suruja – ja selviytyneet. Tiedämme, mitä tahdomme - ja mitä emme. Nautimme arjesta ja juhlasta, kotioloista ja seikkailuista.

Oma Aika on tehty juuri meille. Se on uudenlainen suomalainen aikakauslehti aktiiviselle aikuiselle, naiselle ja miehelle. Haluamme parantaa elämänlaatua. Oma Aika tuo lukijalleen markkinoiden monipuolisimman ja palvelevimman sisällön. Tarjoamme syvällistä tietoa ja huippuetuja. Kosketamme tunteita. Tutustu toki tarjousjakson verran.

Yhteensä 12 numeroa vuodessa, ilmestyy kuukausittain.


Oma Aika -lehden tarjous: kampanjahinta + tilaajalahja edullisimmin kustantajalta. 


Kyllä, tilaan Oma Aika -lehden suoraan kustantajalta parhaaseen tarjoushintaan
Takaisin Allerin osastolle


Hakusanat: Oma Aika lehtitarjous, tilaus ja tilaajalahja
 
Lukijapalvelu.fi listaa edullisimmat lehtitarjoukset suoraan kustantajalta. Kaikki lehdet kampanjahintaan. Tilaajaedut päivittyvät jatkuvasti, uusimman kampanjan näet klikkaamalla lehteä. Lähes kaikki tarjoukset sisältävät myös tilaajalahjan, joka esitellään tilauslomakkeella. Lisätietoja tästä palvelusta -> Asiakaspalvelu.