ET-lehti tarjous 2019, lehden tilaus ja tilaajalahja


ET - Lehtitarjous suoraan kustantajalta edullisimmin kampanjaetuna.


ET-lehti - Suomen suurin yleisaikakauslehti.

ET-lehti on Suomen suurin seniorimedia ja suurin yleisaikauslehti. ET-lehti on viihdyttävä ja koskettava lukulehti, joka on aidosti kohderyhmänsä asialla, puhuu lukijoilleen tärkeistä asioista ja ottaa niihin kantaa tarjoten yhä enemmän myös neuvoja, ratkaisuja ja tietoa. Ehkäpä juuri siksi ET on noussut preferenssissä kirkkaasti kärkisijalle, ollen tutkitusti yli 50-vuotiaiden naisten lempilehti.

Yli viisikymppisten suomalaisten suurten ikäluokkien ääni kuuluu vahvasti ET:ssä. Lukijat lähettävät toimitukseen vuosittain noin 1 500 terveyskysymystä, 1 000 lakikysymystä ja 800 runoa. Suuren suosion saanut ET:n ilmainen ystävänhaku ja lukijoiden lähettämistä tuhansista runoista koottu värssypankki palvelevat lukijoita ET:n verkkosivuilla, jotka uudistuvat keväällä entistä runsaammiksi.

Yhteensä 20 numeroa vuodessa, ilmestyy 2-3 viikon välein.


ET-lehden tarjous: kampanjahinta + tilaajalahja edullisimmin kustantajalta. 


Kyllä, tilaan ET-lehden suoraan kustantajalta parhaaseen tarjoushintaan
Takaisin Sanoma Median osastolle


Hakusanat: ET lehtitarjous, tilaus ja tilaajalahja
 
Lukijapalvelu.fi listaa edullisimmat lehtitarjoukset suoraan kustantajalta. Kaikki lehdet kampanjahintaan. Tilaajaedut päivittyvät jatkuvasti, uusimman kampanjan näet klikkaamalla lehteä. Lähes kaikki tarjoukset sisältävät myös tilaajalahjan, joka esitellään tilauslomakkeella. Lisätietoja tästä palvelusta -> Asiakaspalvelu.