Meidän Perhe -lehti tarjous 2019, lehden tilaus ja tilaajalahja


Meidän Perhe - Lehtitarjous suoraan kustantajalta edullisimmin kampanjaetuna.


Meidän Perhe -lehden lukija elää vauhdikkaita vuosia.

Juuri uudistunut Meidän Perhe tietää mitä suomalaisille perheille kuuluu. Ruuhkavuosiaan elävät äidit ja isät saavat Meidän Perheestä tukea valintoihinsa, apua arjen hallintaan ja hauskoja ideoita yhdessäoloon ja rennompaan perhe-elämään. Meidän Perhe luo puheenaiheita työpaikan taukokahveille ja hiekkalaatikoiden reunalle, ja antaa eväitä lasten kasvatukseen niin kasvatusalan asiantuntijoiden, tutkitun tiedon kuin vertaistuenkin avulla.

”Kun ymmärrät lasta paremmin, jaksat itsekin paremmin” on yksi Meidän Perheen ydinlupauksista. Ruuhkavuosiaan eläviltä vanhemmilta, lastentarhanopettajilta ja ammattikasvattajilta tuleva runsas palaute kiittelee Meidän Perhettä innostavasta ja kannustavasta otteesta ja monipuolisesta perhekeskeisestä sisällöstä, jonka parissa viihtyy ja saa itkeä ja nauraa. Lukijat ovat vahvasti läsnä ja vuorovaikutuksessa Meidän Perheen eri kanavissa.

Yhteensä 12 numeroa vuodessa, ilmestyy kuukausittain.


Meidän Perhe -lehden tarjous: kampanjahinta + tilaajalahja edullisimmin kustantajalta. 


Kyllä, tilaan Meidän Perhe -lehden suoraan kustantajalta parhaaseen tarjoushintaan
Takaisin Sanoma Median osastolle


Hakusanat: Meidän Perhe lehtitarjous, tilaus ja tilaajalahja
 
Lukijapalvelu.fi listaa edullisimmat lehtitarjoukset suoraan kustantajalta. Kaikki lehdet kampanjahintaan. Tilaajaedut päivittyvät jatkuvasti, uusimman kampanjan näet klikkaamalla lehteä. Lähes kaikki tarjoukset sisältävät myös tilaajalahjan, joka esitellään tilauslomakkeella. Lisätietoja tästä palvelusta -> Asiakaspalvelu.