Fokus Median lehdet. Auto Bild jokaiselle auton omistajalle ja V8 sekä GTi alan harrastajille. Tutustu tarjontaan.

Päivitetty viimeksi: 20.3.2020. Uudistunut Pelit-lehti on monelle tuttu pelien erikoislehti. Lue uusimmat uutiset ja puheenaiheet pelien maailmasta tarjoushintaan.

Autoharrastajan ykköslehdet Suomessa ovat V8-Magazine ja Gti-Magazine. Oletko jo tutustunut näihin? Alan ammattilaisten toimittama lehti on aina täynnä asiaa, lukemalla tiedät, mistä juuri nyt puhutaan. GEO, Antiikki ja Design sekä Hifimaailma ovat samoin suosittuja lehtiä alan harrastajien keskuudessa. Tutustu myös lukijakommentteihin. Lehtiä pystyy halutessaan tilaamaan kotiin. Sivulle on etsitty tarjouslinkit, joilla tilauksen voi tehdä edullisimmin suoraan kustantajalle.
 
Auto Bild Suomi Auto Bild Suomi GTi-Magazine GTi-Magazine V8-Magazine V8-Magazine
 
Pelit Pelit Koti ja Keittiö Koti ja Keittiö Hifimaailma Hifimaailma
 
Antiikki ja Design Antiikki ja Design Antiikki ja Design V8-lehti Pelit Auto Bild Suomi


 
Lukijapalvelu.fi lehtiesittelyt näet yllä. Olemme etsineet sinulle valmiiksi tarjouslinkit, joiden kautta lehden voi halutessaan tilata edullisimmin suoraan kustantajalta. Suuri osa sisältää myös tilaajalahjana ylimääräisen lehden numeron. Iso säästö normaaliin irtonumerohintaan verrattuna, katso tarkemmin linkkejä klikkaamalla. 
 
 
Tutustu tarkemmin lehtiin ja lukijakommentteihin alla olevan listan avulla. 
Mikko: Pelit-lehteä olen lukenut jo 20 vuotta sitten ja nyt isänä, sama lehti tulee omalle pojalleni tilattuna. Hyvin tuntuu edelleen lehti kiinnostavan häntä ja tuleepa toki itsekin lehti luettua aina sen jälkeen kun sen pojan käsistä saan itselleni myöhemmin. Peliarvostelut tulee aina luettua läpi.


 
Tero: Saksalaisen AutoBildin Suomi-version tilasin nyt kotiin tutustumisjaksona. Rengastestit, autovertailut ja tulevat uutuudet kiinnostaa, niistä on ihan mukavasti saanut tietoa lehden tilaajana. Automessuilla harvemmin pääsee käymään, niistäkin on onneksi lehdessä usein juttuja.


 
Jani: Jenkkiautoharrastajana ei varmaan ole vaikea arvata, että minkä lehden olen tilannut. Uusi harrasteauto on tarkoituksena ostaa. Ennen ostopäätöstä tulee nyt kartoitettua vaihtoehtoja ja muiden harrastajien mielipiteitä lehtijutuista. Tapahtumia näyttää olevan paljon ympäri Suomea.


 
Jaana: Tähän huusholliin on tilattu Koti ja keittiö niin kauan kuin jaksan muistaa. Omakotitaloa ja mökkiä on kiva sisustaa oman mielen mukaan ja tästä lehdestä on saanut kiitettävästi ideoita ja vinkkejä. Tulevaa kesää voi fiilistellä jo nyt ja merkitä omiin muistiinpanoihin, että mitä kesällä tekee.


 
Pekka: Gti-lehti on tilattu tähän talouteen jo 20 vuoden ajan suunnilleen, jo ennen kuin sain ajokortin. Autot kiinnostaa ja pikkuhiljaa on oppinut tekemään tuunauksia itse autotallissa, harrastajakavereilta saa toki aina apua jos tarvis. Omaan harrastukseen on sopinut tämä lehti tosi hyvin, saa hyvää tietoa.


 
Heli: Antiikkimessujen ja -huutokauppojen kanta-asiakas kun olen, niin Antiikki ja Design -lehtikin tulee toki kotiin tilattuna. Paljon tiedän aihepiiristä, mutta joka lehdestä on kuitenkin aina huomannut, että tulipas taas opittua uutta.


 
Pauli: Kotiteatterijärjestelmä, videotykki ja muut asiaan kuuluvat laitteet löytyy omakotitalon kellarikerroksesta. Hifimaailma-lehdestä on ollut paljon apua suunnittellussa ja ostopäätöksiä tehdessä, ettei tule ostettua yhteensopimattomia tuotteita. Arvosteluja lukemalla näkee, mikä tuote on hyvä ja mikä ei.


 


Kiitos kun poikkesit sivustolla. Toivottavasti löysit mielenkiintoisia uusia vaihtoehtoja lukuharrastukseen. Hyvää päivänjatkoa sinulle toivottaa tämän sivuston maskotti, aina hyväntuulinen Pepe-koira.


Lukijapalvelu.fi on lehtien tietopankki. Suomessa julkaistut aikakauslehdet esittelyssä, sivusto on vapaasti selattavissa.  Lisätietoja palvelusta -> Asiakaspalvelu.
 


Lukijoidemme valintoja sis. lahjan:

Me naiset 16 nro ks. tarjous
Cosmopolitan 6 kk ks. tarjous
Seiska 10 nro 29,90 €
Katson uusin tarjous 25 €
Oma Aika -lehti 12 kk 39,00 €
Koti ja Keittiö + lahja 29,00 €
Tieteen Kuvalehti x 2 7,90 €
Kodin Kuvalehti ks. tarjous
Pelit-lehti uusi tarjous 29,00 €
Auto Bild Suomi ks. tarjous

Aku Ankka Prinsessa-lehti
Vauva-lehti Meidän Perhe
Suuri Käsityö Roope-setä
Me Naiset Kodin Kuvalehti

Vanhempia lehtikansia, poimintoja: 
Hakusanat
Seiskan tarjous Aku Ankka
Me Naiset -lehti Katso
Hyvä terveys Vauvan uusi tarjous
ME NAISET Sport
Gloria Suuren Käsityön kaavat
Pelit tutustumistarjous FIT
COSMOPOLITAN Vauva
Kodin Kuvalehti GTi Magazine
Auto Bild + lahja Suuri käsityö


Linkkivinkkejä
 
Parranajosetti 0 e + pk. 4,90 e
Ihokarvanpoistosetti 0 e + pk.
Hydro Silk 0 e + pk. 4,90 e
Kilpailumaailma.fi
Lastendvd.fi
Lehtipojat.fi
Muumimukihaku.fi
Lastenleffat.fi
Nordwest.fi
Ilmaisetkayntikortit.fi
Ilmainenmuste.fi
Ilmainennäyte.fi


Suomalaisia verkkokauppoja
 
Apteekkituotteet.fi Yvesrocher.fi
Mustekasetti.com Finink.fi
Lastendvd.fi Lastenleffat.fi
Ilmainenmuste.fi Ilmainennayte.fi
Lensway.fi Lenson.fi
Fitnesstukku.fi Rahalaitos.fi
Inkclub.com Lendo.fi
Lastenleffat.fi Ilmainennäyte.fi
Kilpailumaailma.fi Ilmainenmuste.fi