V8 Magazine -lehti tarjous 2021, lehden tilaus ja tilaajalahja


V8 Magazine Suomi - Lehtitarjous suoraan kustantajalta edullisimmin kampanjaetuna.


V8 Magazine -lehti - Suomen suurin ja asiantuntevin jenkkiautolehti.

V8-Magazine, Suomen suurin ja vanhin jenkkiautolehti täyttää 35 vuotta! Amerikkalaiset autot ja niiden rakentelu on enemmän kuin harrastus, se on elämäntapa, jossa lehti on täysillä mukana. V8 Magazine -lehti kertoo kaiken amerikkalaisista autoista ja niiden rakentelusta.

Veekasi tarjoaa ylivertaisia jenkkiautounelmia, nostalgiaa, tekniikkaa ja tietoa. Samoihin kansiin mahtuvat kiehtovat autoesittelyt meiltä ja muualta, alan tapahtumat ja tietysti ihmiset autojen takana. Autoja rakennetaan suurella sydämellä, useita vuosia, kiirehtimättä. Lehdestä löytyy yksityiskohtaista teknistä tietoa ja käytännön ohjeita, jotka auttavat rakentelussa. Veekasi pitää lukijat ajan tasalla jenkkiautoharrastuksessa.

Alansa auktoriteettilehti syntyy harrastajalta harrastajalle. Ihmisille, joille jenkkiautot ovat elämäntapa.

Yhteensä 10 numeroa vuodessa, ilmestyy noin kuukauden välein.


V8 Magazine -lehden tarjous: kampanjahinta + tilaajalahja edullisimmin kustantajalta. 


Kyllä, tilaan V8 Magazine -lehden suoraan kustantajalta parhaaseen tarjoushintaan
Palaa takaisin etusivulle


Hakusanat: V8 Magazine lehtitarjous, tilaus ja tilaajalahja
 
Lukijapalvelu.fi listaa edullisimmat lehtitarjoukset suoraan kustantajalta. Kaikki lehdet kampanjahintaan. Tilaajaedut päivittyvät jatkuvasti, uusimman kampanjan näet klikkaamalla lehteä. Lähes kaikki tarjoukset sisältävät myös tilaajalahjan, joka esitellään tilauslomakkeella. Lisätietoja kaikista lehdistä -> Palaa etusivulle.