Elle-lehti tarjous 2019, lehden tilaus ja tilaajalahja


Elle - Lehtitarjous suoraan kustantajalta edullisimmin kampanjaetuna.


Elle-lehti - Oman tyylin opas, maailman ykköslehti muodissa.

Maailman suurimpaan muotilehtiperheeseen kuuluva Elle on Suomen johtava tyyliraamattu. Tuomme lukijoille kansainvälisen tason muotikokemuksia suomalaisittain toteutettuna. Elle tarjoaa kuukausittain kaikkein runsaimman muotikattauksen: uutuustrendejä ja -tuotteita, vinkkejä yhdistelyyn ja ideoita juuri sinun oman tyylisi ilmaisemiseen. Ellessä muoti on asiantuntijoiden kokoama elämys.

Muotijuttumme painottuvat suomalaisen naisen tarpeisiin eri sesonkien vaihteluissa. Esittelemme myös ajankohtaisimmat tyyli-ikonit, kiinnostavimmat suunnittelijat ja inspiroivimmat pukeutujat. Ellen seurassa olet aina harppauksen muita edellä. Muodin ohella Elle on asiantunteva opas kauneuden maailmaan. Jokainen numeromme tarjoaa tutkittua tietoa ihon- ja vartalonhoidosta, selkeitä vinkkejä hiustenhoitoon ja kampauksiin sekä meikki-ideoita, joilla korostat omaa kauneuttasi helposti.

Yhteensä 11 numeroa vuodessa, ilmestyy noin kuukausittain.


Elle-lehden tarjous: kampanjahinta + tilaajalahja edullisimmin kustantajalta. 


Kyllä, tilaan Elle-lehden suoraan kustantajalta parhaaseen tarjoushintaan
Takaisin Allerin osastolle


Hakusanat: Elle lehtitarjous, tilaus ja tilaajalahja
 
Lukijapalvelu.fi listaa edullisimmat lehtitarjoukset suoraan kustantajalta. Kaikki lehdet kampanjahintaan. Tilaajaedut päivittyvät jatkuvasti, uusimman kampanjan näet klikkaamalla lehteä. Lähes kaikki tarjoukset sisältävät myös tilaajalahjan, joka esitellään tilauslomakkeella. Lisätietoja tästä palvelusta -> Asiakaspalvelu.