Cosmopolitan-lehti tarjous 2019, lehden tilaus ja tilaajalahja


Cosmopolitan - Lehtitarjous suoraan kustantajalta edullisimmin kampanjaetuna.


Cosmopolitan-lehti - Cosmo ei ole pelkkä lehti - se on elämänasenne.

Cosmopolitan on Suomen suosituin nuorten naisten brändi. Se tuo elämään säihkettä ja asennetta niin lehdessä, verkossa kuin iPadissäkin. Cosmopolitan kertoo rohkeasti kauneudesta, muodista, ihmissuhteista, työstä, hyvinvoinnista ja lifestylesta miehiä unohtamatta. Cosmopolitanin vahvuus on kyvyssä kertoa ääneen asioista, joista useimmat vaikenevat.

Cosmopolitan on kuin paras ja luotettava ystävä - aito ja hauska. Se kannustaa olemaan rohkeasti oma itsensä. Cosmo tuntee muodin, parhaat shoppailupaikat, kuumimmat trendit ja viimeisimmät uutuustuotteet. Se esittelee makeimmat meikit, huikeimmat hiustuotteet ja ihanimmat ihonhoitovinkit. Flirtti, seurustelu, miehet ja ihmissuhteet ovat olennainen osa Cosmo-naisen elämää. Kaikesta tästä Cosmopolitan kertoo rennosti, rohkeasti ja ennakkoluulottomasti.

Yhteensä 12 numeroa vuodessa, ilmestyy joka kuukausi.


Cosmopolitan-lehden tarjous: kampanjahinta + tilaajalahja edullisimmin kustantajalta. 


Kyllä, tilaan Cosmopolitan -lehden suoraan kustantajalta parhaaseen tarjoushintaan
Takaisin Sanoma Median osastolle


Hakusanat: Cosmopolitan lehtitarjous, tilaus ja tilaajalahja
 
Lukijapalvelu.fi listaa edullisimmat lehtitarjoukset suoraan kustantajalta. Kaikki lehdet kampanjahintaan. Tilaajaedut päivittyvät jatkuvasti, uusimman kampanjan näet klikkaamalla lehteä. Lähes kaikki tarjoukset sisältävät myös tilaajalahjan, joka esitellään tilauslomakkeella. Lisätietoja tästä palvelusta -> Asiakaspalvelu.