Sport -lehti tarjous 2019, lehden tilaus ja tilaajalahja


Sport - Lehtitarjous suoraan kustantajalta edullisimmin kampanjaetuna.


Sport -lehti - Liikunnan ja hyvän olon lifestyle-lehti.

SPORT - Mitä lehti tarjoaa sinulle?

- Tehokkaat treeniohjelmat
SPORT motivoi ja tsemppaa treenaamaan aktiivisesti ja pitämään itsestään parempaa huolta. Lehti tarjoaa monipuolisia treeniohjelmia eritasoisille liikkujille. SPORT-lehden ohjelmilla onnistut!

- Voi hyvin!
SPORT keskittyy entistä enemmän kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ja liikkumisen iloon. Fokuksessa kropan ja mielen hyvinvointi.

- Hyvinvoinnin trendit
Tiedät mitä sporttimaailmassa tapahtuu juuri nyt: liikuntatrendit, uutuuslajit, liikkujan muoti ja kauneus, ravitsemus, herkulliset sporttireseptit ja kiinnostavimmat ilmiöt.

Lukijan kommentti:
SPORT tulvii virtaa! Lehden jutut ovat kiinnostavia, saan niistä hyödyllistä tietoa. Lehti antaa iloa harjoitteluun ja liikuntaharrastukseeni. Tsempillä eteenpäin ja periksi ei anneta olisi SPORT-lehdelle sopiva motto. Positiivinen yllätys, kun taas tauon jälkeen tilasin lehden.


Sport -lehden tarjous: kampanjahinta + tilaajalahja edullisimmin kustantajalta. 


Kyllä, tilaan Sport -lehden suoraan kustantajalta parhaaseen tarjoushintaan
Takaisin Sanoma Median osastolle


Hakusanat: Sport lehtitarjous, tilaus ja tilaajalahja
 
Lukijapalvelu.fi listaa edullisimmat lehtitarjoukset suoraan kustantajalta. Kaikki lehdet kampanjahintaan. Tilaajaedut päivittyvät jatkuvasti, uusimman kampanjan näet klikkaamalla lehteä. Lähes kaikki tarjoukset sisältävät myös tilaajalahjan, joka esitellään tilauslomakkeella. Lisätietoja tästä palvelusta -> Asiakaspalvelu.