Tee Itse -lehti tarjous 2021, lehden tilaus ja tilaajalahja


Tee Itse - Lehtitarjous suoraan kustantajalta edullisimmin kampanjaetuna.


Tee Itse -lehti - Jokaisella numerolla on yli 3 miljoonaa lukijaa Pohjoismaissa.

Tee Itse on nikkaroinnista, remontoinnista ja rakentamisesta innostuneiden erikoislehti. Se on ainoa laatuaan Suomessa. Lehti kertoo kansantajuisesti kodin kunnostamisesta. Aiheet koostuvat täydellisestä keittiöremontista pieneen pintaremonttiin tai salaojituksesta eteishyllykön tekoon. Nikkarointikohteet kuvataan tarkoin työvaihekuvin ja -ohjein. Lisäksi lukija saa vinkkejä, materiaaliopastusta ja tietoa alan valmistajista ja lainsäädännöstä.

Tee Itse -lehti luetaan tarkkaan ja sen sisältöä hyödynnetään yhä uudelleen. Tuote-esittelyt, testit ja hintavertailut sekä lukijakilpailut lisäävät artikkelien hyötyjä. Lähes 90 % lehden lukijoista on lehden tilaajia. Tyypillisin lukija on 40–65-vuotias mies, mutta yhä useammin lehden lukee myös perheen äiti tai omassa taloudessa asuva nainen. He hakevat lehdestä uutuustuotteita sekä sisustus- ja remontointiohjeita ja ideoita.

Yhteensä 18 numeroa vuodessa, ilmestyy noin 3 viikon välein.


Tee Itse -lehden tarjous: kampanjahinta + tilaajalahja edullisimmin kustantajalta. 


Kyllä, tilaan Tee Itse -lehden suoraan kustantajalta parhaaseen tarjoushintaan
Palaa takaisin etusivulle


Hakusanat: Tee Itse lehtitarjous, tilaus ja tilaajalahja
 
Lukijapalvelu.fi listaa edullisimmat lehtitarjoukset suoraan kustantajalta. Kaikki lehdet kampanjahintaan. Tilaajaedut päivittyvät jatkuvasti, uusimman kampanjan näet klikkaamalla lehteä. Lähes kaikki tarjoukset sisältävät myös tilaajalahjan, joka esitellään tilauslomakkeella. Lisätietoja kaikista lehdistä -> Palaa etusivulle.