Kunto Plus -lehti tarjous 2019, lehden tilaus ja tilaajalahja


Kunto Plus - Lehtitarjous suoraan kustantajalta edullisimmin kampanjaetuna.


Kunto Plus - Motivaatiota ja opastusta terveelliseen elämäntapaan.

Terveyden ja hyvinvoinnin erikoislehti Kunto Plus on täsmämedia, joka tavoittaa itsestään huolehtivat, työssäkäyvät 30+ naiset. Nämä naiset panostavat sekä terveyteensä että ulkonäköönsä. He kuntoilevat, hoitavat ihoaan ja hiuksiaan, ostavat terveyden erikoispalveluja, tasapainoista ruokaa sekä aktiivi- ja rentoutumismatkoja. He seuraavat trendejä, suhtautuvat uteliaasti uutuuksiin ja kertovat niistä lähipiirilleenkin.

Kunto Plus eroaa muista alan lehdistä erittäin asiantuntevan ja kaikki Pohjoismaat kattavan toimituksensa, raikkaan taittonsa ja ilmestymistiheytensä ansiosta. Lehti ilmestyy 18 kertaa vuodessa. Lehti on vailla vertaa: upeita liikuntaohjeita, erilaisia testejä, painon- ja stressinhallintaa sekä herkullisia ruokaohjeita.

Yhteensä 18 numeroa vuodessa, ilmestyy 3 viikon välein.


Kunto Plus -lehden tarjous: kampanjahinta + tilaajalahja edullisimmin kustantajalta. 


Kyllä, tilaan Kunto Plus -lehden suoraan kustantajalta parhaaseen tarjoushintaan
Takaisin Bonnierin osastolle


Hakusanat: Kunto Plus lehtitarjous, tilaus ja tilaajalahja
 
Lukijapalvelu.fi listaa edullisimmat lehtitarjoukset suoraan kustantajalta. Kaikki lehdet kampanjahintaan. Tilaajaedut päivittyvät jatkuvasti, uusimman kampanjan näet klikkaamalla lehteä. Lähes kaikki tarjoukset sisältävät myös tilaajalahjan, joka esitellään tilauslomakkeella. Lisätietoja tästä palvelusta -> Asiakaspalvelu.