Kotimikro-lehti tarjous 2021, lehden tilaus ja tilaajalahja


Kotimikro - Lehtitarjous suoraan kustantajalta edullisimmin kampanjaetuna.


Kotimikro-lehti - Kehity taitavaksi tietokoneen käyttäjäksi asiantuntevan lehden avulla.

Koko perheen Kotimikro kertoo tietotekniikasta kotikäyttäjää kiinnostavalla ja innostavalla otteella. Helppotajuisissa artikkeleissa käsitellään kattavasti tietokoneen käyttöä ja laitteiston toimintaa tavallisen käyttäjän näkökulmasta. Lehti opastaa ja auttaa käyttäjää hallitsemaan pc-laitteistonsa monipuolisia hyöty- ja viihdeominaisuuksia. Lehden sisältöä täydentää joka numeron mukana tuleva cd, jolta lukija saa käyttöönsä mm. tarpeellisia tietoturvaohjelmia ja hauskoja pelejä.

Uutissivut pitävät lukijan ajan tasalla tietotekniikan tapahtumista ja uutuuksista. Monipuoliset kurssit ja teema-artikkelit perehdyttävät lukijan vaihe vaiheelta ohjelmien ja laitteiden käyttöön. Huolella laaditut tuotetestit ja yksityiskohtaiset vertailut antavat kattavan ja luotettavan kuvan alan tarjonnasta ja auttavat lukijaa ostopäätösten tekemisessä. Selkeät ja havainnolliset laite- ja ohjelmaoppaat riisuvat bittimaailman ykköset ja nollat turhasta mystiikasta.

Yhteensä 18 numeroa vuodessa, ilmestyy 3 viikon välein.


Kotimikro-lehden tarjous: kampanjahinta + tilaajalahja edullisimmin kustantajalta. 


Kyllä, tilaan Kotimikro-lehden suoraan kustantajalta parhaaseen tarjoushintaan








Palaa takaisin etusivulle


Hakusanat: Kotimikro lehtitarjous, tilaus ja tilaajalahja




 
Lukijapalvelu.fi listaa edullisimmat lehtitarjoukset suoraan kustantajalta. Kaikki lehdet kampanjahintaan. Tilaajaedut päivittyvät jatkuvasti, uusimman kampanjan näet klikkaamalla lehteä. Lähes kaikki tarjoukset sisältävät myös tilaajalahjan, joka esitellään tilauslomakkeella. Lisätietoja kaikista lehdistä -> Palaa etusivulle.