Historia-lehti tarjous 2021, lehden tilaus ja tilaajalahja


Tieteen Kuvalehti Historia - Lehtitarjous suoraan kustantajalta edullisimmin kampanjaetuna.


Tieteen Kuvalehti Historia -lehti on Pohjoismaiden suosituin historialehti.

Tieteen Kuvalehti Historia tarjoaa runsaasti innostavaa luettavaa historiasta kiinnostuneille lukijoille. Lehti ilmestyy kolmen viikon välein. Lehden taustalla ovat samat ammattitaitoiset tekijät kuin Tieteen Kuvalehdellä, ja se lähestyy historiaa kiinnostavasti ja tuoreista näkökulmista. Lehden artikkelit on laadittu lähteitä kunnioittaen ja tiiviissä yhteistyössä asiantuntijoiden kanssa,ja niissä sukelletaan syvälle historian syövereihin kiehtovasti ja viihdyttävästi.

Jokainen numero on täynnä elävästi kirjoitettuja ja kuvitettuja artikkeleita. Aiheet vaihtelevat laidasta laitaan: mahtavien sivilisaatioiden noususta ja tuhosta historian kulkuun vaikuttaneisiin valloitus- ja tutkimusretkiin ja maailman taiteen merkkiteoksista tekniikan ja insinööritaidon käännekohtiin unohtamatta arjen kiintoisaa historiaa.

Yhteensä 18 numeroa vuodessa, ilmestyy 3 viikon välein.


Historia-lehden tarjous: kampanjahinta + tilaajalahja edullisimmin kustantajalta. 


Kyllä, tilaan Historia-lehden suoraan kustantajalta parhaaseen tarjoushintaan
Palaa takaisin etusivulle


Hakusanat: Tieteen Kuvalehti Historia lehtitarjous, tilaus ja tilaajalahja
 
Lukijapalvelu.fi listaa edullisimmat lehtitarjoukset suoraan kustantajalta. Kaikki lehdet kampanjahintaan. Tilaajaedut päivittyvät jatkuvasti, uusimman kampanjan näet klikkaamalla lehteä. Lähes kaikki tarjoukset sisältävät myös tilaajalahjan, joka esitellään tilauslomakkeella. Lisätietoja kaikista lehdistä -> Palaa etusivulle.