National Geographic -lehti tarjous 2019, lehden tilaus ja tilaajalahja


National Geographic - Lehtitarjous suoraan kustantajalta edullisimmin kampanjaetuna.


National Geographic -lehti - Jokaisella numerolla on yli 3 miljoonaa lukijaa Pohjoismaissa.

Vuodesta 1888 julkaistu National Geographic on maailman arvostetuimpia aikakauslehtiä. Se tunnetaan upeista valokuvistaan ja ainutlaatuisista reportaaseistaan, jotka kertovat luonnosta, ihmisistä, kulttuureista, tutkimusmatkoista sekä historiasta ja avaruudesta. Joka kuukausi National Geographic vie maailmanlaajuisesti 50 miljoonaa lukijaansa unohtumattomille matkoille ja innoittaa samalla pitämään huolta maapallostamme.

National Geographicin tavaramerkkejä ovat myös perusteellinen taustatutkimus ja huolellinen kieli. National Geographic kertoo, mitä päivittäisen uutisvirran taakse todella kätkeytyy. Yli sata sivua painavaa asiaa nautittavassa muodossa 12 kertaa vuodessa.

Yhteensä 12 numeroa vuodessa, ilmestyy kuukausittain.


National Geographic -lehden tarjous: kampanjahinta + tilaajalahja edullisimmin kustantajalta. 


Kyllä, tilaan National Geographic -lehden suoraan kustantajalta parhaaseen tarjoushintaan
Takaisin Bonnierin osastolle


Hakusanat: National Geographic lehtitarjous, tilaus ja tilaajalahja
 
Lukijapalvelu.fi listaa edullisimmat lehtitarjoukset suoraan kustantajalta. Kaikki lehdet kampanjahintaan. Tilaajaedut päivittyvät jatkuvasti, uusimman kampanjan näet klikkaamalla lehteä. Lähes kaikki tarjoukset sisältävät myös tilaajalahjan, joka esitellään tilauslomakkeella. Lisätietoja tästä palvelusta -> Asiakaspalvelu.